Hem

Välkommen till Michaelas Hälsa ♡

I den här bloggen kommer jag, som nyexaminerad kostrådgivare, erbjuda tips och råd rörande kost och en hälsosam livsstil samt sträva efter att sprida glädje och positiv energi. Mitt syfte är att skapa ett inspirerande forum där du som läsare kan få motivation och kraft att fatta sunda beslut gällande din egen livsstil.

Jag har för avsikt att dela med mig av dels mina egna kost– och hälsoerfarenheter och mitt liv som gravid småbarnsförälder men även att låta er läsare ställa frågor och dela med er av era erfarenheter, framgångar och eventuella svårigheter som en hälsoresa kan innebära.

Utöver bloggen kommer jag även erbjuda olika kostrådgivningstjänster i form av skräddarsydda, individuella kostprogram, coachning och praktiska verktyg – kika gärna under fliken ’Tjänster’.

Ingen kan genomföra din hälsoresa åt dig, men vi kan genomföra den tillsammans! ♡

Efter regn kommer solsken

Efter regn kommer solsken. Det stämnde verkligen in på denna lördag. Vaknade av att regnet smattrade mot husväggen. Riktigt mysigt att ligga kvar under täcket och dra sig. Kroppen är väldigt trött nu och det är inte alls lång tid kvar. I veckan beslutades det att jag kommer att sättas igång tidigare om hon inte […]

Kontakta mig